Festa Diomcoop dia 30 de Setembre! Vens?

Com arribar?

Metro: Agafa la L3 i baixa a la parada de Canyelles o de Valldaura.

Autobús: El bus 47 surt de Plaça Catalunya i arriba a Canyelles en 25 minuts. La parada més propera és la de la Ronda de la Guineueta Vella.

També pots arribar des d’altres punts de Barcelona amb qualsevol autobús que et deixi a la Plaça Karl Marx.

Si vols una perspectiva diferent pots agafar el 102 (va de Plaça Eivissa al Cementiri de Collserola) i baixar a la parada del Coll de la Ventosa per a arribar caminant de baixada fins a Can Masdeu.

Caminant: Son 20 minuts des de la Biblioteca de Nou Barris o 30 minuts des de la Plaça Àngel Pestanya o l’Ateneu Popular de Nou Barris. Això si, fa una mica de pujada.

Una opció interessant és arribar caminant des de la Serra de Collserola. En aquest cas hi ha innombrables camins que et portaran fins al cor de la vall de Can Masdeu. El principal és la pista de terra que baixa pel Coll de la Ventosa des del Passeig dels Aigües, a l’alçada del pont de Can Rius.

Ambdues opcions, i moltes altres, es poden fer també amb bicicleta.

Motoritzat: Utilitza com a referència la Ronda de Dalt i les sortides 4 (Horta) o 3 (Guineueta), les quals et deixen molt a prop de la Plaça Karl Marx.

Per sobre de la antiga clínica Staurus trobaràs la Carretera Alta de Roquetes (mira mapa a baix), on hauràs d’aparcar el vehicle.

La pista que puja fins a casa està barrada al trànsit per mitjà d’una cadena que impedeix el pas de vehicles motoritzats al Parc de Collserola.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.